WIJ HEBBEN ONZE EIGEN STIJL

Bergerac is trots op de winkel en producten die zij verkopen.

Woon, leef en geniet. Dat is het motto van Bergerac en dat is de sfeer die de winkel ademt. Maud Gaastra, samen met partner Remco Steijlen eigenaar van Bergerac, ziet de zaak als haar tweede huis. Zo voelde het al toen ze 20 jaar geleden als werkneemster in de winkel stond en zo voelt het nu weer. Maud werkte 10 jaar bij Bergerac en begon toen haar eigen bloemenwinkel. In 2015 namen Maud en Remco Bergerac over en ging een lang gekoesterde droom in vervulling.

MAUD & REMCO

Sindsdien is Maud dagelijks op zoek naar de meest trendy meubels en de nieuwste accessoires. Daarbij let ze altijd op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Die inspanningen resulteren in een wisselend en uniek assortiment met de laatste trends op woongebied en verrassende en eigentijdse merken die nog niet door het grote publiek ontdekt zijn. Dé trots van Bergerac is de eigen collectie tafels en bijzettafels; alles op maat gemaakt van Frans eiken.

ACTIVITEITEN

Een van de eyecatchers is onze tafel, centraal in de zaak. Daar organiseren Maud en haar zus Lot, die ook in de winkel staat, allerlei activiteiten. Workshops, presentaties, stylisten en interieurarchitecten die vrijblijvend advies geven; bij Bergerac draait het om de beleving.

Woon, (be)leef en geniet, je bent van harte welkom!

BEKIJK GALLERIJ